Over VTN

VTN - Veilgheidstechniek Nederland BV

VTN Veiligheidstechniek Nederland B.V. levert producten en diensten die de persoonlijke veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke situaties. VTN is voor al haar activiteiten ISO 9001 gecertificeerd.


Jarenlange ervaring

Het bedrijf heeft in enkele decennia een sterke positie verworven als toeleverancier voor brandweer, industrie en overheid. Een groot deel van de medewerkers werkt al geruime tijd voor het bedrijf. Door een prettige en informele bedrijfscultuur is een hecht en betrouwbaar team ontstaan, waarbij allen een aandeel hebben in de kwantitatieve en kwalitatieve groei van het bedrijf.

 

Maatwerk en innovatie

Ook veel klanten zullen verbondenheid met het bedrijf herkennen, waarbij VTN zich ook profileert als een innovatieve partner. Het bedrijf is continu in beweging. VTN loopt voorop bij nieuwe productontwikkelingen en realiseert graag maatoplossingen.
Flexibiliteit en de wil tot innovatie worden door ons gehele team ondersteund, en dit in goede samenwerking met zowel klanten als leveranciers. VTN streeft daarbij altijd naar een snelle levering en daarmee een snelle inzetbaarheid van de producten.

 

Maximale servicegerichtheid

Veel klanten voelen zich verbonden aan VTN dankzij onze goed opgeleide medewerkers en de levering van maatwerk. Een andere speerpunt is onze hoogwaardige onderhoudsservice. Deze kunnen wij realiseren dankzij onze eigen serviceafdeling. Wij beschikken over verschillende werkplaatsen voor reparaties en onderhoud. Ons team van hooggekwalificeerde monteurs, opgeleid en gecertificeerd door onze leveranciers, verzorgt ook preventief onderhoud en kleine reparaties op locatie.

VTN - Maatwerk in veiligheid!

afbeelding-overvtn